Ervaren in stijlvolle verbouwingen!

Restyle House New Living zorgt ervoor dat uw project een leuke boeiende tijd wordt om later met plezier aan terug te denken. Wij bieden een totaalconcept voor uw interieur. Stijlvol, landelijk, klassiek, design of hedendaags. Ook voor advies verbouwingen, deel restyling of complete restyling staan wij voor u klaar..

Daarnaast hebben wij ook veel ervaring in het realiseren van een bijgebouw in uw tuin. Denk hierbij aan een compleet uitgerust tuinhuis of aanbouw geschikt voor een sportschool.

Voor wie stijl, kwaliteit, exclusiviteit, schoonheid, service én klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan, zijn wij er om uw droomverbouwing te verwezenlijken.

Hoe gaan wij te werk?

Is uw woonhuis, interieur, kantoorpand of andere ruimte toe aan een stijlvolle verbouwing en/of een complete restyling? Restyle House New Living zorgt ervoor dat nieuwe plannen en wensen aan uw bestaande woning of kantoorpand worden uitgewerkt tot een stijlvol plan op maat.

 

Deze verbouwing realiseren wij van A tot Z. Wij maken de bouwtekeningen, wij realiseren de verbouwing en kunnen zelfs het geheel ontwerpen met onze eigen architect. Maar dit is ook mogelijk in samenwerking met de door uw gekozen (binnenhuis)architect of bouwbegeleider. We creëren dus echt een ‘New Living’ naar wens.

Meer informatie?

Wilt u ook uw woning, badkamer, kantoorpand of living restylen? Vul dan uw gegevens in en wij nemen contact met u op!