Ervaren in grootschalige verbouwingen!

Als trendsetters, gedreven door perfectie en stijlvolle restylings… Restyle House New Living zorgt ervoor dat uw project een leuke boeiende tijd wordt  om later met plezier aan terug te denken. Restyle House New Living  biedt een totaalconcept voor uw interieur. Stijlvol, landelijk, klassiek, design of hedendaags. Ook voor advies verbouwingen, deel restyling of complete restyling.

Voor wie stijl, kwaliteit, exclusiviteit, schoonheid, service en klanttevredenheid hoog in het vaandel draagt, zijn wij er om uw droom te verwezenlijken.

Hoe gaan wij te werk?

Is uw woonhuis, interieur, kantoorpand of andere ruimte toe aan een stijlvolle verbouwing en een complete restyling? Restyle House New Living zorgt ervoor dat nieuwe plannen en wensen aan uw bestaande woning worden uitgewerkt tot een stijlvol plan op maat.

Deze verbouwing realiseren wij van A tot Z. Wij maken de bouwtekeningen, wij realiseren de verbouwing, helpen u bij het inrichten of nemen dit zelfs helemaal voor u uit handen. We creëren dus echt een ‘New Living’ naar uw wens van A tot Z.

 

Meer informatie?

Wilt u ook uw woning, badkamer of living restyle? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Het laatste nieuws

Bekijk onze nieuwe bedrijfsfilm!

Bekijk onze nieuwe bedrijfsfilm! 

Lees meer

Woonbeurs - Westland.

De voorbereidingen zijn in volle gang! Staat deze beurs al in uw agenda gepland?

 

Lees meer

Nieuw project in Wassenaar

Inmiddels zijn de sloopwerkzaamheden afgerond en kunnen we beginnen met het opbouwen. 

 

 

 

 

Lees meer